Arbejde jeg kan lave

Jeg nærmer mig det der normalt er pensionsalderen, og vil gerne arbejde på deltid og bruge mine færdigheder på nye områder.

Her er noget om min uddannelse og hvad jeg har lavet.

Jeg er vant til at blive tilkaldt, når noget er gået mere eller mindre galt, og at skulle finde ud af, hvordan det kan løses. Nogle gange med meget kort varsel. Jeg starter normalt med det ønskede resultat og arbejder mig baglæns til det der er nødvendigt for at opnå det.

Jeg har ledet en række vellykkede mindre projekter, er systematisk og vant til at have styr på det kvantitative, selvom jeg synes meningen og indholdet i et projekt er det mest spændende.

Jeg kan få det ikke-tekniske til at fungere med teknikken.

En vellykket løsning kræver at dem der skal anvende den, kan anvende dens muligheder og tilpasse sig til dens begrænsninger, og at de kan gøre det på en måde, så de er tilfredse. Det kan jeg sørge for, og det er ofte lettere end at skulle ændre selve den tekniske løsning.

Jeg kan hurtigt afdække problemer, og dokumentere dem på en måde som ofte fører til nye kreative løsninger. Jeg kan formidle resultaterne i den form er er brug for. Det kan være i form af rapporter og oplæg til møder, men det kan også være kravspecifikationer, brugsanvisninger, eller beskrivelser af nye og forbedrede måder at arbejde på.

Jeg kan lave feltstudier af brugere, brugertests, og realistiske afprøvninger af produkter. Desuden er jeg vant til at hjælpe andre i et projekt med at udvikle deres egne tanker og ideer.

Jeg er vant til at arbejde sammen med dem der skal bruge resultatet af mit arbejde, og sikre at de er tilfredse og synes det svarer til deres behov. Jeg nyder at møde forskellige mennesker og at arbejde sammen med dem.

Jeg kan spare tid og penge ved selv at kunne lave en stor del af arbejdet og kombinere det i en enkelt proces. Jeg vil naturligvis sikre undervejs at de enkelte dele passer i et samlet projekt eller den helhed de skal indgå i.

Jeg kan designe strukturen og indholdet af en website, arbejde som redaktør, samarbejde om produktion af billeder og hjælpe andre som skal producere indhold. Jeg har selv udviklet og lært andre at anvende nye effektive metoder til faglig skrivning. Jeg har lavet materiale til undervisning og kan undervise på en engagerende måde.