Baggrund for sitet

Jeg lavede første version af dette site i 1998. I første omgang ville jeg reklamere for en bog jeg fik udgivet om hvordan man startede sit eget firma. Derefter lagde jeg artikler ud som jeg havde fået offentliggjort, både populære og videnskabelige artikler. Der kom også enkelte stykker jeg skrev specielt til sitet. Sitet var lav med en simpel editor og uden brug af CSS. Det var dengang.

I 2009 begyndte jeg at blogge på Version2, nok Danmarks bedste kilde til debat og nyheder om IT, og var i en periode oppe på at skrive 2 indlæg om måneden. Der kom mindre indhold på sitet, men jeg fik i 2011 tid til at lave næste version med en mere moderne layout og CSS.

Det her er så den tredje version, startet i 2021 med WordPress som platform. Jeg savner noget af den grafiske frihed, til gengæld er det mindre arbejdskrævende. Samtidig er sigtet med sitet skiftet. Jeg vil skrive nyt originalt materiale, som andre kan få glæde af. Den slags jeg tidligere ville have prøvet at samle i en bog. Nu kan jeg se at internettet kan give både mig og læserne en større fleksibilitet. Materialet er frit for dem der vil læse det.

24. dec 21

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.