Bøger, jeg har skrevet

Et godt hjem for vanskelige unge 
Moderne teori og en historisk beretning

Udkommer snart i elektronisk form 60 kr

Her er historien om en institution i mellemkrigstiden for de mest vanskelige 16-19 årige drenge. Den fortæller om en leder der brugte erfaringerne fra sin egen opvækst, så de kunne få en god periode og et overskud så de kunne klare sig bagefter. Beretningen er stadig aktuel. Vi kan sammenligne den med, hvordan vi driver institutioner i dag. Der er en let forståelig teori, så vi kan analysere forskellene,  og blive inspireret til  at arbejde med mennesker på en anden måde. 

Jeg er ingen rose

Genudgivet i elektronisk form 89,95 kr. Kan købes på Saxo.com ->

Først udgivet december 2005

En bog om stærke følelser, om viljen til at tage chancer og en filippinsk kvindes oplevelser da hun møder en dansk mand og kommer til Danmark. Den er blevet lidt af en håndbog for danske mænd som søger kontakt med filippinske kvinder, og jeg har ligefrem set en side på Facebook som diskuterer den – og er glade for den.

Teknologi for EUD og EUX

Systime, September 2015 – ikke tilgængelig

Faget teknologi på EUD, EUX og HTX handler om produktudvikling – hvordan eleverne kan afdække kundens behov, finde den rigtige ide til et produkt og udvikle det. 

Bogen er god på andre uddannelser, hvor eleverne ud over at skulle lære en masse faglig viden, skal slås med at finde ud af hvordan de styrer selve projektet, uden at have en letforståelig håndbog, som fortæller hvad de kan gøre.

Håndtering af konflikter i IT-projekter.

Genudgivet i elektronisk form 259,95 kr. Kan købes på Saxo.com ->

DJØF Forlag, november 2009

Konflikter er opslidende og tærer på følelserne. Ikke mindst når det er svært at overskue hvad der foregår, og hvordan man skal håndtere dem. Derfor beskriver denne bog hvordan man gennem planlægning kan mindske risikoen for konflikter i IT-projekter. Bogen blev i 2009 udnævnt til en af de ti bedste ledelsesbøger på dansk af Jyllandspostens anmelder-

Den chipløse mand og andre noveller om sex, magt og informationsteknologi

Forfatterforlaget Attika, april 2008

Disse noveller handler om hvad du kan vente dig de næste ti år, og om de mennesker som skaber rammerne for din tilværelse. De er desuden et forsøg på alternativ formidling af forskning. De er delvis baseret på mit arbejde med hvordan IT bliver brugt.   

Lav dit eget firma

Genudgivet i elektronisk form 69,95 kr. Kan købes på Saxo.com ->

Borgens forlag, november 1998

Jeg havde selv drevet virksomhed på fuld tid i tre år, og jeg så samtidig mange eksempler på hvordan små virksomheder kunne fungere. Resultatet er denne bog, med nogle konkrete anvisninger som fungerer i praksis. Den kom i bogklub og er med over 7.000 solgte eksemplarer den mest solgte danske bog om at starte egen virksomhed. 

PC og arbejdsskader

Forlaget IDG, december 1996 – ikke tilgængelig.

En af mine venner fik en skade af computerarbejde. Ved den lejlighed opdagede jeg, at der ikke var en letfattelig dansk håndbog som fortalte, hvordan man forebyggede skader, og hvad man skulle gøre, når skaden var sket.

Mobilguiden

“Forlaget” Nokia, marts 1994 – ikke tilgængelig

Jeg havde arbejdet med mobiltelefoner og var blandt andet med til de allerførste møder blandt dem der udviklede GSM systemet. Da jeg blev selvstændig, fandt jeg så på at udnytte min viden til en bog om hvordan man kunne få mere ud af sin mobiltelefon. Jeg troede den hurtigt var glemt, men en halv snes år efter at den var udgivet ringede de fra TDC og spurgte hvor de kunne få flere eksemplarer.