News - nyheder

Jeg er ingen rose - bogen jeg skrev om min kones opvækst og liv på Filippinerne - den er nu genudgivet elektronisk.

Filippinerne og indvandring

Indvandrere skal føle at de har noget ud af deres indsats, når det gælder integration. Bragt i Jyllands-Posten 7. oktober 2017.

Fejlagtig tolkning af tallene om familiesammenføring. Det er også en måde at lukke øjnene for problemer. Bragt i Jyllands-Posten 28. april 2017.

En del af udgiften til indvandrere er en investering.  Faktisk i vores fremtid. Bragt i Jyllandsposten 21. april 2017.

Indvandrere bakker mere op om ytringsfriheden end danskere. Og kun et mindretal af dem er fra de typiske muslimske indvandrerlande. Bragt i Jyllandsposten 31. juli 2014.

Humor og andre emner - selvom titlen ikke passer helt på alle indlæg:

Peberspray kan føre til mere vold. Bragt i Jyllands-Posten 26. august 2017.

Ingen vil se realiteterne i øjnene. Om situationen i Mellemøsten. Bragt i Jyllands-Posten 17. januar 2017.

Donald Trump kan blive den bedste og den værste præsident. USA har oplevet. Jeg skrev det her et halvt år før præsidentvalget i USA. Dengang vidste jeg ikke, at en stor del af det der var skrevet om Trumps kvalifikationer var løgne. Det blev senere afsløret af manden som i virkeligheden skrev Trumps bog "The art of the deal. Bragt i Jyllands-Posten 17. maj 2016.

Politikerne forklarer ikke hvad vi skal stemme om. Jeg skrev det før afstemningen om restsamarbejdet i EU i 2015. Afstemningen endte med et nederlag, der blandt andet gjorde politiets arbejde vanskeligere. Bragt i Jyllands-Posten 29. november 2015

Undervisning

Der er en del ”kamelkarakterer” i gymnasiet. Det er et større problem, end om der bliver givet for mange høje karakterer. Bragt i Jyllands-Posten 11. juli 2017.

Sådan fungerer karaktersystemet. Jeg skrev det her, da nogle politikere som vidste usædvanligt lidt om karaktersystemet, truede med at lave det om. Bragt i Jyllands-Posten 14. august 2016.