I am not a rose

A book about strong emotions, taking chances and the meeting of two cultures.

More about the book in English.

Jeg er ingen rose

Omslag - jeg er ingen roseMaria Geraldin fortæller om mennesker med stærke følelser, om kærlighed til familien, om hårdt arbejde og om viljen til at tage chancer.

Hun fortæller om kampen for at klare sig i landsbyen, om arbejde i huset i millionbyen Manila og om mødet med en dansk mand.

Man oplever hvordan deres forventninger, betænkeligheder, drømme og håb spiller sammen, og de problemer der opstår når de med vidt forskellig baggrund vil skabe en fælles tilværelse i Danmark.

Maria Geraldin giver et vågent og humoristisk indblik i det danske integrationssystem og det danske samfund, og bogen beskriver følelserne og konflikterne da hun vender tilbage til sin familie på Filippinerne. (fra omslaget til bogen)

Udkommet december 2005 på Forfatterforlaget Attika

Smagsprøve: Første kapitel i bogen

Hvorfor bogen er skrevet som den er


Køb af bogen: Den er udsolgt fra boghandlerne, men jeg har et mindre lager, og kan sælge den for 80 kr. plus forsendelse. Send en e-mail med dit navn, postadresse og telefonnummer, så får du bogen og en regning til betaling. Skriv til: e-mail adresse som billede

Udpluk af hvad andre har sagt om bogen

Jeg opdagede at bogen blev diskuteret på Facebook blandt dansk-filippinske par, og at den ligefrem blev omtalt som Bibelen. Når en mand havde fået kontakt med en filippinsk kvinde, blev han opfordret til at læse den, så han var forberedt på både det praktiske og takt og tone på Filippinerne. Nogen fik endda det råd, at de skulle give bogen til deres mor, så hun kunne få svar på nogen af sine mange spørgsmål og indstille sig på sin nye svigerdatter.

Bibliotekernes lektørudtalelse:

... en positiv beretning om et lykkeligt ægteskab trods de forskellige kulturer...

Bent Thagesen, forfatter til Turen går til Filippinerne:

Jeg har ikke læst nogen anden bog, der giver et så fint indblik i filippinsk tankegang og familieforhold. Den er tilmed velskrevet og underholdende.

Bent Østergaard, forfatter til Indvandrerne i Danmarks historie. Kultur- og religionsmøder.

Bogen afspejler en indvandrers spontane indtryk af Danmark, danskerne og andre tilflyttede ...et meget relevant og aktuelt bidrag til udgivelser af biografier.

Kommentarer fra andre læsere:

Det var morsom læsning og taget lige på kornet som det kun kan gøres af folk som har prøvet tingene "first hand".

Det er den bedste bog jeg længe har læst. Den giver virkelig et billede af virkeligheden på fillippinerne og hvordan det er for en udlænding at blive gift og leve sammen med en dansk mand.

....en stærk hyldest til grænse- og kulturoverskridende kærlighed.

...en meget ærlig bog

... en beretning, der emmer af levet liv, og som også er fortalt meget enkelt og ... medrivende.

Jeg har fået flere bud på titlen: En mente at titlen hentydede til at roser visnede mens bogens hovedperson ville blive ved med at blomstre. En anden mente at titlen hentydede til at roser havde torne, og en tredje at bogens hovedperson måske havde være professionel dræber for en eller anden oprørsbevægelse på Mindanao. Den rigtige forklaring står i bogen.

von der neuen herbst / winter - kollektion 2012 buttero präsentieren wir die hoch oben tanino sneaker.es kommt zur neuen saison in leder und velours - optionen.NIKE AIR ZOOM VOMERO 12auf diese schuhe sehen sie die handwerkliche qualität und all die schönen details, komm mit.NIKE FLYKNIT RACER HERRENwährend die beiden alle leder - versionen sehen fantastisch aus, aber die wildleder hohem sneaker mit pflanzlichen gegerbtes leder der gap ist unser favorit.NIKE ZOOM WINFLO 4alle drei turnschuhe sind jetzt in aktien tres bien.Adidas Yeezy Boost 350 V2levi & # 8217;Nike Air Zoom Elite 9 s auch weiterhin fr die eröffnung seines jngsten flagship - store in paris ber die berhmten champs - elys es.nachdem arbeitete fr die eröffnung mit pedro winter ed banger records und james murphy, sie haben jetzt gemeinsam mit graffiti - knstler shepard fairey zu produzieren und andre eine limited edition trucker jeans und jacken.Basketball Shoesähnlich wie die jacken, die wir gesehen haben,Adidas NMD bereits im vergangenen jahr fr die & # 8216;Nike Air Jordan kunst auf der straße und # 8217;NIKE LUNAREPIC LOW FLYKNIT 2 ausstellung im moca in los angeles, die klassische jeans und jacken von levi & # 8217; s custom stickereien auf den rcken.zum preis von 190 euro (235 dollar) die akten veröffentlichen am 14.Adidas Yeezy 350 Boos juni, die ausschließlich den neuen levi & # 8217; s paris laden.