Hvornår skal man gifte sig med en udenlandsk kvinde og hvornår skal man lade være

Jeg får ind imellem e-mails fra danske mænd som overvejer at komme i kontakt eller gifte sig med en udenlandsk kvinde. Derfor disse erfaringer, som både er baseret på min egen bog og på beretninger jeg har hørt.

Hvis du ikke kan få et ægteskab til at fungere sammen med en dansk kvinde, så skal du lade være at gifte dig med en udenlandsk kvinde:

Hvis du ikke kan acceptere hendes baggrund og kultur, så skal du lade være:

Du må acceptere at hun har brug for at have venner fra sit hjemland. Det nytter heller ikke at du insisterer på at I skal spise kartofler hver aften hvis hun kommer fra et land hvor man altid spiser ris.
Du skal acceptere at din kone føler et ansvar overfor sin familie og at hun forventer at I hjælper dem. Du må forstå at det der for dig er en overskuelig månedlig udgift, kan være et spørgsmål om liv eller død for dem. I øvrigt er et typisk beløb til familien på 6-800 kroner om måneden (til gengæld har I lov til - I er nødt til - at sige nej til nogle af dem som beder om penge).
Du regner med at det kun skal være et kortvarigt eventyr, og at du kan sende hende tilbage når du begynder at kede dig. Du må forstå at det er alvor for hende når hun opgiver sin tidligere tilværelse og flytter sammen med dig.
Du skal passe på hvis:

Du møder en kvinde mens du er afsted en uge på ferie, eller mens du er træt eller lider af jet-lag. I den slags situationer er du ude af stand til at tænke klart. Prøv i det mindste at komme lidt væk eller at tænke i ro og fred over tingene.
Du har en følelse af at hun ikke passer sammen med dig. Præcis ligesom hvis hun var en dansk kvinde, så skal I passe sammen i temperament og interesser. En god test er at tage et billede af jer sammen i fuld figur eller at forestille dig hvordan det vil se ud. Hvis I ikke ser ud som et par, skal du tænke dig om to gange.
Du kan ikke forstå hendes reaktioner, og du kan mærke at der er noget som hun ikke vil fortælle dig. Måske har hun ikke fortalt at hun er gift og endnu ikke skilt. Måske har hun lige som dig skrevet med tre forskellige og endnu ikke besluttet sig. Måske går hun stadig væk og vakler mellem ægteskabet med dig og en forelskelse i en anden.
Du har ikke mødt nogen fra hendes familie, eller også har du mødt dem og de er sådan at du er bange for dem eller ikke kan lide dem. Når I er gift, er du også i familie med dem. Desuden siger familien en hel del om det miljø og de mennesker som har fomet hende.
Jeres aldersforskel er for stor. Det kan give problemer hvis hendes liv først skal til at starte, mens du snart skal på pension.
Hun har børn i forvejen. Du skal så være indstillet på at behandle dem som dine egne børn. Selv hvis du gør det, giver børnene let anledning til konflikter.
Hun virker som en gold-digger, som om hun er mere interesseret i penge end i dig, eller som om hendes forventninger til dig er helt urealistiske.
Du skal prøve at blive gift med en udenlandsk kvinde, hvis du vil sætte noget ekstra ind på at få en ægtefælle som er dejligere og dygtigere end du kan gøre dig håb om at finde i Danmark (selvfølgelig uden garanti for at du får det):

Du føler dig tiltrukket af det eksotiske, også så meget af du kan acceptere at det bliver en del af din daglige tilværelse. Du kan endda møde en kvinde som synes at du selv er eksotisk og spændende.
Du vil gerne opleve at en kvinde føler at du er fysisk tiltrækkende. Selvom du ikke er bodybuilder kan du godt ligne en amerikansk filmstjerne mere end de fleste af de lokale mænd i et asiatisk land.
Hvis du er ingeniør eller arbejder med computere, kan du opleve at dit erhverv er meget prestigefyldt i asiatiske lande, mens det nærmest er det stik modsatte blandt kvinder i Danmark. Hvis computere er en stor del af dit liv, kan du endda finde en asiatisk kvinde som også har taget en computeruddannelse (de er ikke så bange for matematik og teknik som danske kvinder).
Du ønsker dig en ægtefælle som er ung og attraktiv. Måske vil du gerne have børn selv om du er midaldrende. I Danmark er der en norm om at et ægtepar helst skal være jævnaldrende. Der er andre lande hvor kvinden lægger mere vægt på at manden virker stabil og at han kan sørge for hende.
Du vil have et ægteskab som bygger på at man giver hvad den anden ønsker sig og har brug for. Du er træt af det kontrakt-ægteskab som mange danske kvinder lægger op til, hvor hun fører nøje regnskab med hvem der gør hvad, og hvor meget af tiden går med at forhandle frem og tilbage.

 

von der neuen herbst / winter - kollektion 2012 buttero präsentieren wir die hoch oben tanino sneaker.es kommt zur neuen saison in leder und velours - optionen.NIKE AIR ZOOM VOMERO 12auf diese schuhe sehen sie die handwerkliche qualität und all die schönen details, komm mit.NIKE FLYKNIT RACER HERRENwährend die beiden alle leder - versionen sehen fantastisch aus, aber die wildleder hohem sneaker mit pflanzlichen gegerbtes leder der gap ist unser favorit.NIKE ZOOM WINFLO 4alle drei turnschuhe sind jetzt in aktien tres bien.Adidas Yeezy Boost 350 V2levi & # 8217;Nike Air Zoom Elite 9 s auch weiterhin fr die eröffnung seines jngsten flagship - store in paris ber die berhmten champs - elys es.nachdem arbeitete fr die eröffnung mit pedro winter ed banger records und james murphy, sie haben jetzt gemeinsam mit graffiti - knstler shepard fairey zu produzieren und andre eine limited edition trucker jeans und jacken.Basketball Shoesähnlich wie die jacken, die wir gesehen haben,Adidas NMD bereits im vergangenen jahr fr die & # 8216;Nike Air Jordan kunst auf der straße und # 8217;NIKE LUNAREPIC LOW FLYKNIT 2 ausstellung im moca in los angeles, die klassische jeans und jacken von levi & # 8217; s custom stickereien auf den rcken.zum preis von 190 euro (235 dollar) die akten veröffentlichen am 14.Adidas Yeezy 350 Boos juni, die ausschließlich den neuen levi & # 8217; s paris laden.